Om oss

Aelektriker AS så dagens lys 1.Oktober i 2019. Etter å ha jobbet lengre tid i andre bedrifter, bestemte de tre eierne seg for å starte opp egen bedrift. Aelektriker eies og drives av Sven Daniel Sletten, Rune Røttesmo og Jan Ove Løvås.
Selskapets ambisjoner og mål er å skape en solid arbeidsplass og levere fremtidsrettede elektroinstallasjoner og tjenester av høy kvalitet.
Selskapet er tilknyttet en av Norges største elektrikerkjeder - Elfag, dette gir Aelektriker mange fordeler, blant annet Boligmappa Premium, markedets beste garantiordninger, avtale med lampehuset, innkjøpsavtaler og tilgang på avtaler og verktøy som også gir fordeler til våre kunder.
Aelektriker AS leverer alle typer elektrotjenester til private, bedrifter og det offentlige 

Våre ansatte

Sven Daniel Sletten

Daglig leder, fagskole elkraft elektroinstallatør og Ekom installatør, samt sertifisert Elkontroll 405 næring, landbruk og termografering. Har lengre erfaring som prosjektleder på større prosjekter

 Rune Røttesmo

Elektriker med fagskole Elektronikk. Lang erfaring som bas på større prosjekter. Har tidligere vært prosjektleder med private boliginstallasjoner som hovedfelt. Jobber mest på boliginstallasjoner og service

 Jan Ove Løvås

Elektriker med fagskole elkraft. Faglig ansvarlig elektroinstallatør og Ekom installatør. Har tidligere vært prosjektleder for havbruk og nærings installasjoner. Jobber mest med industri og nærings installasjoner

Tor Even Grøttum

Elektriker med fagskole elkraft. Har tidligere vært prosjektleder på små og store prosjekter med hovedtyngde på gatelys og veilys. Lang erfaring på boliginstallasjoner, brannvarslingsanlegg, landbruk og veilys. 

Truls Breiby

Elektriker med erfaring som Bas på større prosjekter. Har også kompetanse på smarthus og KNX for privatmarked. boliger og næringsinstallasjoner.

Jan Arve Sæther

Elektriker med erfaring fra gatelys, elbil ladeanlegg, bolig, prosjekt og service jobber. Har fagbrev som energimontør i tillegg til fagbrev som elektriker.

Christian Moen

Elektrikerlærling

SERTIFISERINGER OG REGISTRERINGER
Klikk på bildene for linker til mer informasjon, link åpnes i ny fane
  • Sentral godkjenning
  • Registrert elektrovirksomhet
  • Nkom autorisert
  • KNX
  • Lærebedrift
  • Elfag
  • 5 års garanti